Ferrer anuncia una ampliació de les instal·lacions de la ciutat


Temes relacionats

IQS i laboratoris Ferrer creen un protector solar intel·ligent (27/mar/10)

Ferrer obrirà seus als EUA, però no perjudicaran la fàbrica de Sant Cugat (12/nov/09)


  • Comparteix:

La planta santcugatenca de la farmacèutica Ferrer Internacional ha presentat una proposta a l'Ajuntament per ampliar la fàbrica per integrar millor els processos productius i aconseguir més eficàcia i eficiència. Una part de l'equip de govern municipal ha visitat aquest divendres les instal·lacions de la farmacèutica per veure de primera mà el projecte empresarial.

El president del Grup Ferrer, Sergi Ferrer Salat, ha recordat que el progrés de l'empresa passa per un creixement social i, sobretot, mediambiental.

Ferrer ha explicat el per què de l'ampliació.

Sergi Ferrer Salat

Té l'objectiu d'acabar d'integrar els processos productius després del creixement de l'empresa.



El Grup Ferrer, amb una plantilla de 2.400 persones, fabrica la majoria dels medicaments que ven a més de 60 països a la seu de Sant Cugat, al polígon de Can Magí. Els medicaments cardiovasculars, dermatològics, del sistema nerviós central i gastrointestinals són els principals que produeix l'empresa.

Durant la visita, l'alcalde, Lluís Recoder, ha destacat la importància de la farmacèutica Ferrer a la ciutat per la riquesa i els llocs de treball que crea i per l'empenta que té de tirar endavant, tot i la crisi. A més, també ha subratllat el compromís mediambiental de la farmacèutica en els seus processos industrials i en la construcció de les instal·lacions.

Lluís Recoder

Ferrer és una empresa de primer nivell. Crea riquesa i llocs de treball per la ciutat.


Recoder ha destacat el gran potencial que té la ciutat en el món farmacèutic, ja que compta amb tres empreses instal·lades al municipi, Ferrer, Roche i Boeringelm Ingelheim. La farmacèutica Esteve també té previst ubicar-se a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.