L'empresa santcugatenca Running Vallès rep un premi de la Cambra de Comerç de Terrassa


  • Comparteix:

El responsable de Running Vallès en el moment de recollir el premi

El responsable de Running Vallès en el moment de recollir el premi

L'empresa santcugatenca Running Vallés ha estat guardonada amb el Premi Cambra als Nous Emprenadors per haver-se convertit, en només un any, en un autèntic referent per corredors i atletes. Tant l'Ajuntament com Sant Cugat Comerç, presents a l'entrega de guardons, han destacat que aquest premi demostra la qualitat i la diversitat del comerç de Sant Cugat.

El jurat dels Premis Cambra, que atorga la Cambra de Comerç i Indústria de la demarcació de Terrassa ha valorat l'alta especialització de la botiga i el fet que en poc més d'un any s'ha convertit en un autèntic punt de trobada entre corredors de fons i atletes.

Amadeu Miquel, gerent de l'empresa, ha destacat que el premi els empeny a tirar endavant i convertir-se en un establiment especialitzat pels esportistes, no sols a Sant Cugat, sinó al conjunt de Catalunya

Amadeu Miquel

Hem creat un equip que participa arreu de Catalunya en diferents curses i aquest és un dels valors afegits de l'empresa


El regidor de l'Ajuntament, Jaume Tubau, present a l'entrega de premis, creu que no és cap sorpresa que hagi estat premiada una empresa de Sant Cugat donada l'alta diversificació i dinamisme de les empreses de la ciutat:

Jaume Tubau

A Sant Cugat hi ha molts emprenedors que són molt bons


La presidenta de Sant Cugat Comerç ha destacat que Running Vallés ha estat una empresa que des de bon principi ha tingut clar els avantatges d'estar associat:

Maria Eulàlia Egea

Running Vallès, abans de trobar local, ja tenia molt d'interès d'associar-se a Sant Cugat Comerç


L'acte d'entrega dels guardons, que es va fer a la Masia Can Bonvilar de Terrassa, va estar presidida per Jordi Pujol que va rebre l'escut d'or i brillants de La Cambra pels seus 23 anys de dedicació al país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.