El sincrotró Alba i EsadeCreapolis formen un dels 10 pols d'inversió de la nova campanya d'ACC1Ó


  • Comparteix:

Vista aèria del sincrotró Alba

Vista aèria del sincrotró Alba

L'àrea d'ACC1Ó de la Generalitat promou inversions al sincrotró Alba, situat entre Cerdanyola i Sant Cugat, en la campanya internacional 'Catalonia: Catalyst'. El sincrotró és un dels 10 pols de competitivitat que fomenta ACC1Ó i que també inclou EsadeCreapolis i el Parc Tecnològic del Vallès. Aquesta campanya, que s'ha presentat aquest dijous al Palau de la Generalitat, té l'objectiu de potenciar acords d'alt valor tecnològic i millorar el posicionament internacional de Catalunya.

Amb aquest projecte, ACC1Ó vol donar a conèixer 10 pols de competitivitat de Catalunya que destaquen per les seves infraestructures i per la creació d'empreses d'alt valor afegit. La campanya presenta Catalunya com a catalitzadora d'innovació, creativitat i talent, i busca captar inversions d'empreses estrangeres. Entre els diversos pols n'hi ha un dedicat al sincrotró i a EsadeCreapolis, així com també un dedicat a l'Òptica i la Salut, ubicat a Terrassa i Sabadell. La nova campanya, que es desenvoluparà entre aquest any i el vinent, inclou presentacions a diverses ciutats del món, com Londres, Xangai i Nova York, entre d'altres.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.