Hierros Lubesa presenta un concurs de creditors per salvar la companyia


  • Comparteix:

Edifici de Hierros Lubesa a la ciutat

Edifici de Hierros Lubesa a la ciutat

L'empresa santcugatenca Hierros Lubesa ha presentat un concurs de creditors al Jutjat Mercantil número 3 de Barcelona, que l'ha acceptat. La companyia ha comunicat la seva insolvència amb l'objectiu de 'salvar el projecte empresarial' i per 'poder arribar a un acord amb tots els creditors de la societat'. Hierros Lubesa també ha presentat, juntament amb la suspensió de pagaments, un pla de viabilitat de l'empresa.

Hierros Lubesa ha sol·licitat el concurs de creditors 'per la difícil situació financera i econòmica que travessa la companyia'. Fonts de l'empresa han confirmat a Cugat.cat que s'està negociant un pla de viabilitat que s'hauria de tancar en les properes dues setmanes i que compta amb 'una gran entesa'.

Hierros Lubesa porta 30 anys d'activitat empresarial a Sant Cugat i d'implicació amb la ciutat. Entre algunes de les seves iniciatives, la companyia ha patrocinat entitats com l'Olympic Floresta, el Club Handbol Valldoreix, el Club Voleibol Sant Cugat i ha col·laborat amb el Teatre-Auditori i el Complex Esportiu de Valldoreix.

Un concurs de creditors és el procediment especial per a la realització col·lectiva dels crèdits, quan el deutor no pot complir les seves obligacions corrents. La declaració del concurs correspon al jutge de primera instància que actua a petició del deutor o dels creditors. El concurs de creditors substitueix l'antiga suspensió de pagaments i la fallida.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Benvolgut Enric i família. En aquest moments difícils per al vostre projecte, vull públicament, donar-vos les gràcies per tot allò que heu fet per a Sant Cugat des de la vostra empresa. Ja sigui per la creació de llocs de treball, ja sigui pels ajuts a l'esport local, entre d'altres qüestions. Una abraçada Xavier Cortés Morros

F. Xavier Cortés Morros. Enviat el 12/mai/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.