Sant Cugat ha demanat 72 places dels Plans Extraordinaris d'Ocupació Local de la Generalitat


  • Comparteix:

Jordi Joly creu que la millora de la situació laboral passa per una reactivació econòmica

Jordi Joly creu que la millora de la situació laboral passa per una reactivació econòmica

Sant Cugat se suma als Plans Extraordinaris d'Ocupació Local de la Generalitat amb la sol·licitud de 72 de les 78 places de què disposa la nostra ciutat. L'Ajuntament ha posat a disposició del Consorci de Promoció Econòmica del Vallès Occidental les altres sis places, que no s'han adaptat al perfil dels llocs de treball de l'administració local. L'equip de govern valora positivament la mesura de la Generalitat, però considera que només pal·lia la situació de falta de llocs de treball.

El consistori contractarà a través de la subvenció de la Generalitat 72 treballadors durant sis mesos per unes tasques determinades, i s'encarregarà d'oferir-los formació en les feines operatives de l'administració que els permeti optar a noves oportunitats.

El tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, veu amb bons ulls els nous plans d'ocupació del govern, però considera que la vertadera millora de la situació laboral passa per la reactivació econòmica i empresarial.

Jordi Joly

No compartim el fons de la proposta. L'ocupació ha de venir de la reincentivació de l'economia i l'empresa.




Amb la sol·licitud, la nostra ciutat se suma a les més de 1.600 demandes que diverses entitats locals han presentat al govern per dur a terme projectes ocupacionals. Els Plans Extraordinaris d'Ocupació Local permetran la contractació de 13.200 aturats arreu de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.