L'agència de viatges Marsans de la ciutat, paralitzada per la desconfiança dels proveïdors


  • Comparteix:

L'oficina de Viatges Marsans està ubicada al carrer del Xerric

L'oficina de Viatges Marsans està ubicada al carrer del Xerric

L'oficina que la companyia Marsans té a Sant Cugat està paralitzada a causa de la crisi que viu la cadena de viatges. Tot i mantenir oberta l'oficina, els treballadors no poden vendre cap viatge ja que els proveïdors es neguen a treballar amb el grup, que acumula un deute de 400 milions d'euros. En l'àmbit laboral, els treballadors no saben quin serà el seu futur ja que cap inversor s'ha interessat per fer-se càrrec de la companyia, propietat del president de la patronal espanyola, Gerardo Díaz Ferran.

Els operadors de viatges es neguen a fer tractes amb la companyia i això impedeix que la delegació santcugatenca oferti viatges als santcugatencs. Segons ha pogut saber Cugat.cat, actualment l'activitat de Marsans a la ciutat es redueix a informar als clients de la situació real i derivar-los a altres agències. La setmana passada es va negar l'entrada a un creuer operat per Pullmantur, que sortia de Barcelona, als turistes amb bitllet tramitat a través de Marsans ja que l'operador no havia rebut l'import dels passatges. Cap dels afectats era santcugatenc.

En la vessant laboral, els treballadors de la companyia viuen amb incertesa el seu futur. L'empresa està en venda i, per ara, cap inversor s'ha mostrat disposat a fer efectiva la compra. A principis d'aquest mes, els treballadors van protagonitzar una manifestació a Barcelona exigint a l'empresa una solució que garantís els seus llocs de treball.

D'una banda, els proveïdors reclamen uns 150 milions d'euros en concepte de deutes al grup, mentre que el deute total de la companyia arriba als 400 milions d'euros. Viatges Marsans té unes 150 oficines a tot Catalunya on hi treballen unes 400 persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.