El santcugatenc Narcís Serra no serà president de la fusió de Caixa Catalunya, Tarragona i Manresa


  • Comparteix:

Narcís Serra en l moment de l'anunci

Narcís Serra en l moment de l'anunci

El santcugatenc Narcís Serra no serà el president de l'entitat resultant de la fusió entre les caixes de Catalunya, Tarragona i Manresa. Serra, màxim directiu de Caixa Catalunya des de l'any 2005, mantindrà però el càrrec fins a la següent assemblea, que serà la de dissolució de la caixa que dirigeix, prevista per d'aquí a sis mesos. L'exministre de Defensa, que va accedir al càrrec fa cinc anys en substitució d'Antoni Serra Ramoneda, ha explicat que la seva continuïtat no seria positiva per a la nova entitat bancària i és per això que no concorrerà a les eleccions a la presidència.

L'Assemblea de Caixa Catalunya ha aprovat aquest dilluns per unanimitat la fusió amb les caixes de Manresa i Tarragona. Aquesta decisió, segons Narcís Serra, permetrà crear una entitat amb 81.000 euros d'actius i amb una nova empenta que 'sabrà salvar la tempesta de la crisi i trobar una bona direcció'.

A partir d'aquest moment s'obre un període provisional amb òrgans provisionals que hauran de convocar eleccions per portar a terme la renovació de tots els càrrecs directius. El santcugatenc ha decidit no presentar-se a les eleccions per a la presidència. Així ho ha justificat.

Narcís Serra

He decidit no ser el president de la caixa unificada. Crec que ens hem de prendre seriosament que constituïm una nova caixa.




Segons els estatuts de la nova caixa, el president ha de ser votat al consell d'administració per dos terços dels membres i ratificat després per l'assemblea general. Serra ha explicat que la presidència de la nova entitat només la podrà tenir un dels membres proposats per les diputacions de Tarragona o Barcelona.

Les tres entitats començaran a funcionar de manera conjunta a partir de primers de juliol. Amb tot, està previst que el període d'integració final de les tres caixes acabi al novembre. De moment, no s'ha decidit el nom de la nova entitat, però segons Serra és un tema amb el que no els preocupa allargar-se i tenir 'cura'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.