Gaya rebutja la retallada de sous públics decretada pel govern de l'Estat


  • Comparteix:

Joan Gaya, a l'estudi Ramon Barnils de Cugat ràdio (91.5 FM)

Joan Gaya, a l'estudi Ramon Barnils de Cugat ràdio (91.5 FM)

El vocal d'Economia de l'EMD de Valldoreix rebutja la tisorada aprovada pel govern espanyol i assegura que la despesa de les administracions es pot reduir sense haver de retallar els sous dels funcionaris. En declaracions a Cugat.cat, Joan Gaya ha defensat la feina de la majoria de funcionaris i ha pronosticat una resposta contundent dels treballadors públics contra aquestes mesures.

Gaya ha mostrat així el seu rebuig, a títol personal, a la tisorada dels salaris públics que aplicaran totes les administracions a partir del decret aprovat pel govern espanyol aquest dijous.

Joan Gaya

L'administració ha de baixar costos, però es poden retallar moltes coses abans que els sous.








El vocal d'Economia de l'EMD ha reivindicat la feina i l'entusiasme dels funcionaris, especialment els de les administracions petites, i ha pronosticat una mobilització important d'aquest col·lectiu per protestar contra aquestes mesures.

D'altra banda, Gaya ha apostat per una pujada d'impostos 'als que més tenen', en la línia dels anuncis fets pel president José Luis Rodríguez Zapatero.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.