HP invertirà a Sant Cugat un 15% més en I+R+D


  • Comparteix:

Exterior d'HP a Sant Cugat

Exterior d'HP a Sant Cugat

El centre de Hewlett Packard (HP) a Sant Cugat patirà un 'gran creixement', segons ha confirmat el director general de la companyia nord-americana, Santiago Morera, a l'agència EFE. L'empresa, que té la seu mundial a Sant Cugat, invertirà durant aquest any un 15% més al centre santcugatenc en investigació, recerca i desenvolupament (I+R+D).

Segons el director general d'HP, retallar la despesa en recerca i desenvolupament en moments de crisi com l'actual és un 'error'. Santiago Morera creu que és un 'suïcidi' i un 'retard en el temps' no fer un pas com aquest perquè en el termini de 10 anys es puguin fer coses diferents.

Morera ha dit que l'èxit d'HP a Sant Cugat dependrà en un 80% dels treballadors de la planta de la ciutat i en un 20% del que decideixi la companyia. La seu santcugatenca és a dia d'avui responsable mundial del negoci d'impressió de gran format de la multinacional i des de fa 10 anys centralitza també la direcció de màrqueting, operacions i finances. El centre ocupa actualment uns terrenys, a Can Sant Joan, de 39.000 metres quadrats i té 3.000 professionals contractats, 500 més que ara fa un any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.