Sant Cugat Empresarial obre les portes als emprenedors

Economia

Publicat el 3/jun/10 per Marc Sala

L'associació Sant Cugat Empresarial s'obre a nous sectors econòmics amb la creació de la figura del soci emprenedor. Gràcies al conveni signat aquest dijous entre l'entitat i diverses empreses, l'associació ofereix el seu suport i assessorament a companyies que han arrancat recentment el seu projecte a la ciutat. Per facilitar la posada en marxa d'aquestes iniciatives, les noves incorporacions a l'associació empresarial no pagaran ni matrícula ni quotes durant el primer any.

Les empreses signants del conveni són joves projectes nascuts dels vivers d'EsadeCreapolis i del Sant Cugat Trade Center. L'entrada a l'entitat empresarial suposa per aquestes iniciatives l'accés al teixit empresarial de la ciutat i del Catalonia Innovation Triangle (CIT), i una millor comunicació amb l'associació i amb l'administració local.

El president de Sant Cugat Empresarial, Frederic Boix, ha explicat a Cugat.cat l'objectiu de la iniciativa.

Frederic Boix

L'empresa és l'única forma de crear riquesa avui dia. Volem facilitar l'accés dels emprenedors al teixit empresarial de la zona.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, present a l'acte de signatura, ha posat de manifest el compromís de la ciutat amb la creació d'activitat empresarial. El titular de l'àrea econòmica de l'Ajuntament ha explicat quin paper ha de jugar l'administració en la promoció d'empreses.

Jordi Joly

Si hi ha infraestructures que funcionen, cal coordinar el món públic i el privat per crear les condicions necessàries.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






Representants de 12 empreses han assistit a l'acte de signatura del conveni que ha tingut lloc aquest dijous a l'auditori del Sant Cugat Trade Center.