Jordi Joly reclama també mesures a llarg termini per optimitzar els recursos públics

Jordi Joly, en una imatge d'arxiu

Economia

Publicat el 4/jun/10 per Anna Bernadó

El tinent d'alcalde d'Economia demana al govern que, més enllà de les mesures puntuals que està prenent per reduir el dèficit, emprengui accions a llarg termini i que permetin optimitzar millor els recursos públics. Jordi Joly ha explicat en declaracions a Cugat.cat que s'ha d'aclarir com s'ha produït el descontrol actual de la despesa pública i buscar l'eficiència en la distribució de la riquesa del país. Joly ha posat com a exemple el pressupost de la nostra ciutat, que assegura que està optimitzat i que no hi ha marge per retallar-lo.

El titular d'Economia creu que actualment s'estan prenent mesures dràstiques, automàtiques i reactives per afrontar la crisi i el dèficit públic. Tot i que Joly reconeix que aquestes accions s'han de dur a terme perquè la situació és 'complicada', considera que calen mesures perquè el dia de demà el 'descontrol de la despesa pública' no es torni a donar. Són declaracions a Cugat.cat.

Jordi Joly

El que demanaria és que es prenguin mesures a llarg termini. Per què s'ha produït aquest descontrol de la despesa pública?

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El tinent d'alcalde d'Economia ha assegurat que l'optimització dels comptes de la ciutat ha estat la 'gran obsessió' de l'equip de govern els darrers anys.

Jordi Joly

Aquest pressupost jo crec que no hi ha marge per reduir-lo. Ha estat la nostra obsessió els últims anys.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Com a ingredients necessaris per optimitzar els pressupostos, Joly ha ennumerat una funció pública potent, una bona organització, i directius i professionals que sàpiguen com aconseguir-ho. Per aquest motiu, el titular d'Economia no veu bé que es retallin els sous dels màxims directius que han de gestionar els recursos del país i que han de buscar les 'solucions creatives' per aconseguir l'eficiència econòmica.