Els 25 anys d'experiència en innovació d'HP serviran d'exemple per altres empreses


  • Comparteix:

La multinacional Hewlett-Packard (HP), amb seu a la nostra ciutat, ha signat aquest dimarts amb la Generalitat i sis companyies més un acord per promocionar la innovació a Catalunya. L'empresa dedicada a la impressió ha celebrat els seus 25 anys amb una visita a les instal·lacions del president del govern, José Montilla, l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol i l'alcalde, Lluís Recoder. Montilla ha remarcat la importància d'HP pel país i ha destacat la capacitat de transformació de l'empresa durant aquests 25 anys. Recoder, de la seva banda, ha demanat a la multinacional que continuï 'innovant i lluitant per sortir endavant en aquest món globalitzat'.

El 1990, HP va traslladar la seva seu de recerca, desenvolupament i innovació (R+D+i) de Terrassa a la nostra ciutat, on actualment hi treballen 2.000 persones de 20 nacionalitats diferents. Aquest any, l'empresa dedicada al món de la impressió celebra els seus 25 al país.

Durant la visita que han realitzat les autoritats a les instal·lacions, el president i conseller delegat d'HP a l'Estat espanyol, José Antonio de Paz, ha anunciat que la Generalitat ha signat un acord amb la multinacional nord-americana i sis empreses més del sector per promocionar la innovació a Catalunya. A més, ha subratllat que el centre de la nostra ciutat és un pilar dins l'estructura internacional de la companyia.

José Antonio de Paz

El centre de Sant Cugat és per a l'empresa un element clau del nostre posicionament en el mercat espanyol i mundial. És un pilar bàsic de l'èxit d'HP.


El president de la Generalitat, José Montilla, ha felicitat la companyia per aquest quart de segle al país i ha remarcat que HP és el millor exemple que té Catalunya de transformació i innovació.

José Montilla

Hewlett-Packard creix al nostre país gràcies a la capacitat d'innovació i de coneixement, dels treballadors, dels proveïdors i del seu entorn.


L'alcalde, Lluís Recoder, s'ha afegit a la felicitació pels 25 anys i ha dit que HP és la 'joia de la corona' de Sant Cugat, ja que és un 'honor' que tingui les instal·lacions a la ciutat. L'alcalde ha reconegut el camí que ha recorregut l'empresa i ha fet una demanda a HP.

Lluís Recoder

Els hi demano que continuïn sent punters, innovant, lluitant en aquest món globalitzat i que continuïn demostrant l'habilitat que ja han mostrat fins ara.


A la celebració, també hi ha assistit l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol com a màxim responsable del govern quan HP va iniciar les seves activitats a Catalunya. El conseller d'Innovació, Universitat i Empresa, Josep Huguet, tampoc s'ha perdut la cita.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Llàstima que no els puguem felicitar en l'àmbit lingüístic. El web de HP España només està en espanyol. I el català?

Xavier Miralles. Enviat el 9/jun/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.