Túnels de Vallvidrera podria cobrar en funció de l'ocupació de vehicles a partir de juliol


  • Comparteix:

El peatge dels túnels pot aplicar noves tarifes aquest estiu

El peatge dels túnels pot aplicar noves tarifes aquest estiu

Els Túnels de Vallvidrera podrien començar a aplicar tarifes variables en funció de l'ocupació dels vehicles a partir del mes vinent, coincidint amb l'increment de l'IVA. L'aplicació d'aquests cobraments variables depèn ara de l'aprovació de la Generalitat, un cop Tabasa, l'empresa concessionària, ha presentat ja la proposta. Amb aquest nou sistema tarifari es pretén millorar la mobilitat de la via.

La via de pagament que uneix el Vallès Occidental amb la capital i que passa per Sant Cugat podria començar a aplicar mesures per intentar solucionar els col·lapses que s'originen en sentit Barcelona a les hores punta.

L'aplicació de tarifes segons l'ocupació dels vehicles podria ser la primera a entrar en funcionament. Ho faria coincidint amb l'entrada en vigor dels nous preus que s'aplicaran amb la pujada de l'IVA, contemplada a partir del primer de juliol.

El president del consell administratiu de Tabasa, Josep Mir, ha explicat a Cugat.cat que l'aplicació del nou sistema tarifari està a l'espera de l'aprovació del govern.

Josep Mir

Es preveu la seva aplicació aquest 2010. Hem proposat que entri en vigor amb l'increment de l'IVA. Falta l'aprovació del departament.



El departament de Política Territorial i Obres Públiques és qui ha d'aprovar l'entrada en funcionament definitiva del nou sistema de pagament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.