Can Sant Joan Business Center aconsegueix la primera Certificació Energètica 'A' de Catalunya


Temes relacionats

El Business Center, un complex d'oficines sostenible, s'instal·la a Can Sant Joan (19/mar/09)


  • Comparteix:

Exterior de l'edifici Can Sant Joan Business

Exterior de l'edifici Can Sant Joan Business

El complex empresarial Can Sant Joan Business Center ha aconseguit la primera Certificació Energètica 'A' de Catalunya per haver reduït el consum i les emissions en un 60%. L'edifici, propietat de R5R Grup Immobiliari, ha obtingut la màxima qualificació que atorga l'Institut Català d'Energia de la Generalitat de Catalunya (ICAEN) per la seva integració en un entorn natural verd, l'aprofitament i flexibilitat de les superfícies, la qualitat de la seva construcció i la incorporació de tecnologies d'última generació.

Les qualificacions varien des de la lletra 'A', que és la més eficient, fins a la 'G', que és la pitjor puntuació. La qualificació de la lletra 'A' suposa un consum energètic del 40% en relació a un edifici convencional, de la lletra 'C'. Això es tradueix anualment en un estalvi de 117.000 euros en consum i de 228 tones en emissions de CO2.

L'Institut Català d'Energia de la Generalitat ha valorat l'arquitectura sostenible del complex i el 'màxim comfort amb un adequat consum energètic'. La distinció també es fixa amb l'aprofitament de la llum natural, la ventilació natural creuada i el control centralitzat de les infraestructures.

El projecte Can Sant Joan Business Center compta amb un total de 18.775 metres quadrats construïts, a tocar del camp de golf Can Sant Joan, amb aparcament exterior i 410 places d'aparcament interior. Les instal·lacions tenen, a més, quatre edificis de 4.500 metres quadrats amb sis plantes, un entorn enjardinat de més de 5.000 metres quadrats i una zona de restauració i altres serveis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.