L'empresa amb seu local Fastpay, finalista d'un concurs internacional de projectes emprenedors


Temes relacionats

Sant Cugat Empresarial obre les portes als emprenedors ( 4/jun/10)

Els centres d'emprenedoria d'EsadeCreapolis i el Trade Center acullen les primeres empreses (30/oct/09)


  • Comparteix:

Aplicació de FastTaxi en una prova feta a Sant Cugat

Aplicació de FastTaxi en una prova feta a Sant Cugat

L'empresa instal·lada a EsadeCreapolis Fastpay ha quedat finalista d'un concurs internacional organitzat per Biz Barcelona. La proposta santcugatenca consisteix en una aplicació per a mòbils intel·ligents per posar en contacte usuaris i taxistes. Els 10 finalistes exposaran les seves propostes avui i demà coincidint amb el Dia de l'Emprenedor i l'esdeveniment empresarial Hit Barcelona. Els empresaris tindran l'oportunitat d'endur-se els 25.000 euros de premi i aconseguir finançament per als seus projectes.

El concurs internacional està organitzat per Biz Barcelona, un projecte conjunt liderat per l'Ajuntament de Barcelona, la Generalitat, la Cambra de Comerç de Barcelona, la Diputació i 'la Caixa' per impulsar la capital com a zona d'emprenedoria. Empreses de Rússia, Bulgària, els Estats Units, Alemanya i Sud-Àfrica, entre altres països, han participat en la 1a edició del certamen, que arribarà al seu punt àlgid aquest dimecres i dijous, quan es faran sessions de treball i anàlisi amb experts internacionals i es presentaran les propostes a EsadeCreapolis i al pavelló Mies van der Rohe de Montjuïc. El premi és una dotació econòmica directe de 25.000 euros, tot i que l'exposició final dels projectes obrirà la porta a la recerca de fons per subvencionar algunes iniciatives.

El projecte finalista presentat per FastPay consisteix en una aplicació per a mòbils intel·ligents anomenat FastTaxi, tal com explica un dels socis i fundadors de l'empresa amb seu local, Antoni Mondragón. Són declaracions a Cugat.cat.

Antoni Mondragón

Ens presentem amb un aplicatiu que posa en contacte usuaris amb taxistes. Té beneficis, tant pel taxista independent com pel que treballa amb emissora.


El lliurament dels premis es farà dijous en un sopar a la Llotja de Barcelona.

Fastpay és una empresa que desenvolupa, dissenya i comercialitza solucions mòbils per aparcaments, transport públic, 'ticketing' i altres aplicacions orientades tant al sector públic com al privat. FastPay està instal·lada al centre d'emprenedoria de l'Ajuntament i EsadeCreapolis al parc empresarial local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.