Comencen les rebaixes amb descomptes entre el 10 i el 20%


  • Comparteix:

Avui comencen les rebaixes d'estiu amb descomptes que oscil·len entre el 10 i el 50 per cent. Enguany, els botiguers esperen que aquest període serveixi per donar sortida als productes de temporada ja que sembla que les vendes d'aquesta primavera - estiu ha estat inferior a d'anys anteriors.

Calçat, roba i complements seran una vegada més els principals protagonistes de les rebaixes, que comencen avui, unes rebaixes que es preveu que comencin amb descomptes d'entre un 10 i un 20 per cent, però que en alguns productes arribaran fins al 50 per cent. Escoltem alguns botiguers locals.

Els descomptes van del 10 al 50%. Fins i tot hi ha gent que ve preguntant quin dia comencen les rebaixes, s'esperen i després compren.


La campanya de rebaixes d'enguany es preveu que funcioni força bé, ja que segons Sant Cugat Comerç s'espera que es venguin tots aquells productes que no han tingut sortida durant la temporada. Així ho ha explicat la presidenta de l'associació de botiguers, Maria Eulàlia Egea:

Maria Eulàlia Egea

Preveiem que es vendrà molt producte de temporada ja que com que ha fet molta calor, la gent ha seguit comprant peces de roba.


I és que segons dades d'aquest col·lectiu, les vendes han baixat aquesta temporada d'estiu entre un 7 i un 10 per cent respecte l'any passat.
Pel que fa a la quantitat que els catalans gastarem durant aquestes rebaixes d'estiu, es preveu que no passarà dels 200 euros per persona, el que representaria una xifra de vendes de 1.200 milions d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.