Marià Galí és reelegit president de la Cambra de Terrassa pel període 2010-2014


Temes relacionats

Almenys dues empreses santcugatenques, al ple de la Cambra de Terrassa ( 5/mai/10)


  • Comparteix:

Foto de grup de la nova junta de la Cambra de Terrassa / Font: Cambra de Terrassa

Foto de grup de la nova junta de la Cambra de Terrassa / Font: Cambra de Terrassa

El terrassenc Marià Galí ha estat reelegit com a president de la Cambra de Comerç de Terrassa. Aquest divendres s'ha constituït el nou comitè executiu de l'entitat, després de les eleccions celebrades el maig. Galí comptarà amb Faust San José com a primer vicepresident, Jordi Amat serà el segon vicepresident i Josep Abad tercer vicepresident. Així ho ha ratificat el ple, que també s'ha constituït aquest divendres i que està format per 39 empreses, entre les quals hi ha les santcugatenques Konixbert Hi Tech i BancSabadell Renting.

Aquest divendres la Cambra de Terrassa ha constituït el ple de la institució, que estarà format per 39 empresaris i representants empresarials dels diferents sectors econòmics amb presència a la demarcació.

El fins ara president de l'entitat, Marià Galí, ha estat reelegit en el càrrec. L'acompanyaran al comitè executiu de la Cambra el vicepresident primer, Faust San José, el vicepresident segon, Jordi Amat, i vicepresident tercer, Josep Abad. El càrrec de tresorera ha recaigut en Maria Viladrell. Completen la llista de components del comitè executiu, set vocals.

Les empreses santcugatenques Konixbert Hi Tech, que representa el sector de comerç i reparacions, i BancSabadell Renting, que està com a membre del sector del lloguer, integren el ple de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa durant el període 2010-2014, després de ser elegides a les eleccions.

El nou ple consta de 39 empreses, tres més que en la darrera etapa. Cada sector està representat al plenari per un número determinat d'empreses, segons el pes que tingui a l'àrea d'influència de la Cambra de Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.