L'Hospital General de Catalunya inaugura cinc noves àrees amb una inversió de 12 milions d'euros


  • Comparteix:

Jordi Pujol amb l'alcalde, Lluís Recoder i el gerent, Antoni Balugo.

Jordi Pujol amb l'alcalde, Lluís Recoder i el gerent, Antoni Balugo.

L'Hospital General de Catalunya ha inaugurat cinc noves àrees mèdiques d'última generació que inclou, entre d'altres unitats, un hospital de dia per malalts de càncer. Amb una inversió de 12 milions d'euros, les noves instal·lacions permeten al centre hospitalari mirar endavant després de la crisi patida ara fa dos anys i que va acabar amb la seva compra per part de l'empresa Catalana de Diagnòstic i Cirurgia.

Els nous serveis són només la primera fase de la inversió de 36 milions d'euros promesa per part de l'empresa Catalana de Diagnòstic i Cirurgia en el moment de la compra de l'hospital, ara fa dos anys.
Inclou un hospital de dia per malalts de càncer, unitat de cirurgia no invasiva i tecnologia d'última generació de diagnòstic per la imatge.

El president de la Generalitat, que ha visitat les noves àrees, ha agraït que el grup hagi sabut remuntar el vol i miri el futur amb més garanties de continuïtat:

Jordi Pujol

Satisfacció no només des del punt de vista sanitari, sinó també perquè un tema que podia acabar amb conflictivitat social, ho heu resolt molt bé.


L'alcalde, per la seva banda, ha explicat que la trajectòria de l'Hospital General ha estat seguida per la ciutat de ben aprop amb una barreja de satisfacció i d'angúnia. Lluís Recoder ha lloat l'empresa perquè ha sabut fer reflotar el centre hospitalari i està, ara, en el camí de convertir-se en un referent europeu:

Lluís Recoder

S'ha fet una inversió molt important i l'Hospital General de Catalunya cada vegada més aprop de ser un hospital punter i de referència.


L'Hospital General de Catalunya, que ha facturat durant l'any passat 45 milions d'euros, preveu invertir uns altres 24 milions d'euros d'aquí al 2006.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.