Un antic executiu de Planeta dirigirà EsadeCreapolis


  • Comparteix:

Façana exterior d'EsadeCreapolis

Façana exterior d'EsadeCreapolis

Santiago Benedé Llugany és el nou director del centre de negocis EsadeCreapolis, ubicat a Sant Cugat. Benedé, que va ser executiu del grup Planeta, substitueix en el càrrec a Joan Riera, que ha deixat recentment la direcció general per posar en marxa el seu propi projecte empresarial.

Benedé és enginyer industrial i màster per Esade. Va iniciar la seva activitat professional com a consultor a KPMG i posteriorment es va integrar al comitè organitzador dels Jocs Olímpics de Barcelona, l'any 1992. Després de la cita olímpica va fitxar per Meff, el mercat espanyol de derivats financers, i al 1999 es va incorporar al grup Planeta amb la missió de llençar l'agència de valors on-line Estubroker, que al 2004 va passar a mans de Gaesco. Des del 2002 i fins l'actualitat, Benedé ha estat conseller delegat de l'editorial Planeta DeAgostini.

Des d'ara, l'executiu de 49 anys dirigirà el parc santcugatenc que alberga a més de mig centenar d'empreses de diferents sectors, amb la innovació com a comú denominador.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.