Correus es traslladarà aquesta tardor provisionalment per rehabilitar les instal·lacions de la Rambla de Can Mora


  • Comparteix:

L'oficina principal de Correus, situada la rambla de Can Mora, té previst traslladar-se de manera provisional a uns nous locals del carrer Valldoreix per permetre la rehabilitació de la planta baixa i primer pis de l'edifici. El trasllat a aquest nou local, previst, en principi pel setembre, es posposa fins que s'acabin els treballs d'urbanització del carrer.

Per remodelar l'oficina de la rambla de Can Mora, fins ara de propietat municipal, Correus ha hagut de comprar les seves dependències a l'Ajuntament per un preu de 503.980 euros. A aquest import, cal sumar el cost que tindran les obres d'adequació dels locals provisionals al carrer Valldoreix que acolliran l'oficina fins que estiguin enllestits els treballs de rehabilitació de les dependències a Can Mora.

Actualment, l'oficina té previst traslladar-se al setembre al número 21 del carrer Valldoreix, ho explica el cap de comunicació de Correus, Vicenç Ibañez:

Vicenç Ibañez

Reformem l'edifici per poder atendre els clients amb qualitat


Els treballs de rehabilitació de Correus fialitzaran al març de l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.