Antoni Soy: 'La reforma laboral aprovada no va a l'arrel del problema'


Temes relacionats

Lluís Recoder: 'Madrid havia de tirar endavant la reforma laboral amb o sense consens' (17/jun/10)


  • Comparteix:

Antoni Soy, en una imatge d'arxiu

Antoni Soy, en una imatge d'arxiu

El secretari d'Indústria del govern creu que la reforma laboral aprovada aquest dimecres pel consell de ministres no va a l'arrel dels problemes del mercat. Antoni Soy ha explicat aquest dijous en el marc d'un dinar amb la premsa a Sabadell que la reforma hagués hagut de tenir en compte que els costos laborals siguin proporcionals a la producció, més que no pas preocupar-se de reduir despeses.

El secretari d'Indústria de la Generalitat considera que en la reforma laboral s'havien de tenir en compte tres aspectes. El primer passa per aconseguir més competència i flexibilitat. Els canvis també haurien d'anar enfocats, segons Antoni Soy, a què es pugui avaluar el valor dels treballadors en funció del mèrit laboral. Finalment, el titular d'Indústria creu que els costos laborals haurien d'anar lligats a la productivitat.

Antoni Soy

La solució no està en reduir costos, sinó en que siguin proporcionals a la productivitat que es té. Amb aquesta reforma aquests problemes no s'aborden i això la limita.


Antoni Soy també ha destacat que l'Estat espanyol s'ha endeutat molt i que Europa té la visió que no és prou solvent. Com que l'Estat no té moneda pròpia i no pot devaluar, Soy ha explicat que s'han emprès mesures d'austeritat. El secretari d'Indústria creu que són necessàries, però ha afegit que, al mateix temps, cal incloure accions per fer créixer l'economia per poder tornar el deute.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.