Sant Cugat consolida la seva presència als Premis Cambra


  • Comparteix:

Foto de família dels premiats en l'edició d'enguany

Foto de família dels premiats en l'edició d'enguany

La Cambra de Comerç de Terrassa col·laborarà amb les administracions i les empreses per millorar la seva gestió, el seu entorn i les condicions que fan possible que el món econòmic i empresarial es desenvolupi i contribueixi al benestar del país. Aquest ha estat el missatge que el president de l'entitat, Marià Galí, ha llençat durant l'entrega de Premis Cambra 2010. Les empreses ISS Facility Services, Adict Active Retail i Drivania Internacional, totes amb seu a la nostra ciutat, han estat guardonades. El president del Consell Superior de Cambres de l'Estat, Javier Gómez-Navarro, ha dit que la reforma laboral impulsada per l'executiu de Zapatero segueix una bona línia, però no la considera suficient.

El president de la Cambra de Terrassa, Marià Galí, s'ha mostrat satisfet que l'entitat pugui seguir reconeixent i premiant les empreses de la comarca que creixen, desenvolupant-se, i aportant noves idees al mercat tot i la crisi econòmica.

En el seu discurs, Galí ha reflexionat sobre els quatre anys del seu darrer mandat, que va acabar a principis d'aquest mes. Un període que les administracions han trigat a reaccionar per reactivar la situació econòmica. El president de la Cambra també ha parlat del proper mandat.

Marià Galí

Col·laborar amb les administracions i les empreses per millorar la seva gestió, el seu entorn i les condicions que fan possible que el món econòmic i empresarial es desenvolupi.


Entre les vuit empreses guardones n'hi ha tres de santcugatences, ISS Facility Services, Adict Active Retail i Drivania Internacional, que han estat premiades pels seus projectes innovadors. El director general d'Adict Active Retail, Albert Ramírez, i el president executiu d'ISS Facility Services, Joaquim Borràs, s'han mostrat satisfets pels reconeixements.

Albert Ramírez/Joaquim Borràs

És fantàstic que quan comences que et reconeguin la teva tasca. / Per a nosaltres és molt important perquè ha reconegut la tasca que hem dut a terme en temps de crisi.


El president del Consell Superior de Cambres de l'Estat, Javier Gómez-Navarro, ha felicitat les empreses guardonades i les ha encoratjat a seguir treballant en la mateixa línia. Navarro també ha parlat de la reforma laboral aprovada amb un decret aquest dimecres pel govern de l'Estat.

Javier Gómez-Navarro

Va en bona direcció però és insuficient. Esperem que en el tràmit parlamentari es resolguin problemes que no estan resolts.


L'entrega dels Premis Cambra 2010 ha tingut lloc aquest dijous a la nit a la Masia La tartana de Matadepera. A la cita hi han assistit més de 500 persones entre empresaris, alcaldes, regidors, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.