Una sessió dels Diàlegs Santcugatribuna mostra com aprofitar els elements fiscals per obtenir finançament


  • Comparteix:

Joan Albalate i Pere Blázquez durant la ponència

Joan Albalate i Pere Blázquez durant la ponència

Aprofitar els instruments fiscals existents perquè les empreses busquin el finançament que davant la crisi els és difícil d'obtenir és una de les estratègies que s'han posat sobre la taula aquest divendres a l'@Sant Cugat en el marc d'una sessió dels Diàlegs Santcugatribuna. Els advocats del bufet Cuatrecasas Joan Albalate i Pere Blázquez han proporcionat a la trentena d'empresaris assistents les claus per aconseguir una bona planificació fiscal per fer front a la conjuntura econòmica actual.

Joan Albalate i Pere Blázquez han explicat que ara més que mai les empreses han de buscar una bona planificació fiscal i una assessoria legal correcte per poder lluitar contra la crisi. La conferència 'Mesures fiscals davant la crisi' ha abordat algunes de les eines que poden utilitzar els empresaris per aconseguir el finançament que actualment costa tant d'obtenir. Escoltem l'advocat Joan Albalate en declaracions a Cugat.cat.

Joan Albalate

La idea és aprofitar els instruments fiscals perquè les empreses busquin un finançament que en l'àmbit bancari és difícil d'aconseguir.


El tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, ha presidit la trobada empresarial i ha destacat que la conjuntura actual fa que calgui anar a buscar recursos a tot arreu, repensar els models de negoci, innovar i ser molt curosos a l'hora de gestionar els actius empresarials. Joly considera que la crisi, al final, pot desembocar en tenir empreses més competitives i una millor activitat econòmica.

Jordi Joly

Tot moviment econòmic té un impacte fiscal que si el prevenim podem, fins i tot, fer estalvi i ser més competitius.




La sessió dels Diàlegs Santcugatribuna ha estrenat ubicació al complex @Sant Cugat, on ha aplegat una trentena d'empresaris i el president de l'associació Sant Cugat Empresarial, Frederic Boix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.