Jordi Joly celebra l'acostament entre la direcció i el comitè d'empresa de Delphi

Jordi Joly en una imatge d'arxiu

Economia

Publicat el 18/jun/10 per Anna Bernadó

El tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, valora positivament que el comitè d'empresa i la direcció de Delphi hagin acostat posicions. Joly ha posat en relleu la necessitat de diàleg per no perdre llocs de treball i ha celebrat que s'hagi desconvocat l'aturada prevista per aquest divendres pels treballadors per protestar contra 66 acomiadaments que plantejava la companyia.

Jordi Joly considera que, tant des del punt de vista de la direcció com del comitè d'empresa, s'ha de fer un esforç de maduresa molt important per facilitar el diàleg i no perdre activitat empresarial. Són declaracions a Cugat.cat.

Jordi Joly

M'atreveixo a celebrar que hi hagi aquest apropament. Que empreguin un camí comú per trobar solucions és fonamental per preservar llocs de treball.

Your browser doesn’t support HTML5 audio










El comitè d'empresa de Delphi ha decidit suspendre l'aturada d'aquest divendres per estudiar una proposta de l'empresa de prejubilacions i baixes voluntàries. Els sindicats pretenien continuar amb les protestes contra els 66 acomiadaments que plantejava la multinacional francesa, però la companyia ha presentat aquest dijous un document que podria desencallar les negociacions entre la direcció i els treballadors.