El grup Indo presenta un concurs de creditors en quatre filials


  • Comparteix:

Seu d'Indo a Sant Cugat

Seu d'Indo a Sant Cugat

El consell d'administració d'Indo ha decidit sol·licitar concurs voluntari de creditors per quatre de les seves companyies, Indo Internacional, Indo Equipaments, Indo Lensa i Indústries Òptiques. La companyia amb seu a Sant Cugat ha explicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors que la caiguda del consum ha passat factura a les seves vendes i que, a més, el grup té moltes dificultats per accedir al mercat del crèdit. Segons expliquen avui alguns mitjans la venda d'actius no estratègics que marcava el seu pla de negoci s'ha retardat per culpa de la crisi financera.

Indo ha registrat unes pèrdues de 10,7 milions d'euros el primer trimestre de l'any, el que ha suposat multiplicar per dos els números vermells de l'any anterior. Malgrat la presentació del concurs, la seva activitat empresarial no s'interromprà, ja que les restants companyies del grup continuaran operant 'amb normalitat' segons asseguren des de l'empresa.

El consell d'administració també ha instat la direcció a actualitzar el pla de negoci del fabricant d'ulleres i de material òptic i a transformar-lo en un pla de viabilitat que recondueix la seva delicada situació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.