Els accionistes aproven els comptes del 2009 d'Indo


Temes relacionats

El grup Indo presenta un concurs de creditors en quatre filials (18/jun/10)


  • Comparteix:

Seu de la companyia

Seu de la companyia

La Junta General d'Accionistes de la companyia Indo, dedicada a les lents òptiques i amb seu a Sant Cugat, ha aprovat els comptes de l'exercici 2009 que es tanca amb un descens del 21,9% del volum de negoci respecte el 2008. Aquestes xifres són conseqüència de la caiguda de les vendes de l'any passat, tendència que s'ha frenat en el primer exercici d'enguany. Indo, que va presentar concurs de creditors per quatre de les seves filials fa dues setmanes, aposta pel llançament de nous productes d'alt valor afegit per sortir d'aquesta situació.

La companyia apunta a la caiguda del consum a l'Estat espanyol, principal mercat de l'empresa, a Europa i la manca de suport per obtenir crèdit com els causants d'aquesta devallada. El volum de negoci del 2009 s'ha tancat en 92,8 milions d'euros.

La retallada de costos impulsada i la venda de tecnologia a un grup empresarial japonès no han estat suficients per compensar la contracció del mercat. Per fer front a aquesta situació, la junta ha aprovat una reducció de capital social. A més, continuarà endavant la transformació del model empresarial per passar d'una companyia industrial a un comercial. Aquestes propostes s'acompanyaran amb aliances estratègiques amb empreses líders a nivell mundial.

Des d'Indo s'insisteix en l'aposta d'investigació i desenvolupament com un eix essencial per superar el moment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.