Roche Diagnostic inaugura la seva nova seu espanyola al polígon de Can Sant Joan


  • Comparteix:

El príncep Felip amb la ministra Ana Pastor, el conseller Xavier Pomés i l'alcalde Lluís Recoder.

El príncep Felip amb la ministra Ana Pastor, el conseller Xavier Pomés i l'alcalde Lluís Recoder.

L'empresa farmacèutica Roche Diagnostic ha inaugurat les seves noves instal·lacions al polígon de Can Sant Joan que, amb una inversió de 33 milions d'euros, es converteixen en la nova seu de la companyia a l'Estat Espanyol. Els nous dos edificis permetran centralitzar totes les branques d'activitat que fins ara estaven repartides entre Barcelona i Terrassa.

Es tracta de dos edificis que sumen quasi 17.000 metres quadrats i que permeten automatitzar tot el procés productiu. Amb una inversió de 33 milions d'euros, la nova seu agruparà els 300 treballadors que fins ara estaven repartits en els diferents centres de la farmacèutica a Terrassa i Barcelona.

La ministra de Sanitat, Ana Pastor, s'ha felicitat perquè empreses de la indústria farmacèutica com Roche decideixin invertir a l'Estat Espanyol:

Ana Pastor

És molt important que l'empresa farmacèutica inverteixi recursos perquè permet afavorir la innovació i que aquesta inversió es quedi al país.


Un dels edificis es convertirà en el centre de distribució de la farmacèutica a l'Estat i Portugal i en determinades línies de productes també a l'Amèrica Llatina, el Pròxim Orient i Kuwait.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha destacat que el trasllat de Roche a Can Sant Joan referma l'aposta del consistori per atraure a l'eix de la B-30 empreses netes relacionades amb les tecnologies i la innovació:

Lluís Recoder

Aquesta ianuguració reforça l'activita industrial que s'està generant al voltant de l'eix de la B-30. Ja tenim alguna altra farmacèutica i ara s'hi afegeix Roche.


La inauguració de les noves instal·lacions de Roche, que porta 70 anys d'activitat a l'Estat Espanyol, ha comptat amb la presència del príncep Felip, la ministra de Sanitat i el conseller del ram.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.