La direcció de Sharp i treballadors arriben a un acord i es desconvoquen les aturades


  • Comparteix:

Els treballadors de SHARP han desconvocat les aturades previstes per avui ja que finalment han arribat a un acord amb l'empresa. La direcció s'ha avingut a augmentar en un 5% el concepte de primes i a pagar 115 euros més, a les persones que reben complements enlloc de primes.

En principi, les mobilitzacions havien de començar avui i preveien aturades de dues hores a cada torn de treball. Finalment, dimarts l'empresa i els treballadors van arribar a un acord i la direcció va accedir a complir les condicions del Conveni Col·lectiu del Metall 2003. Miguel Redolar, membre del comité d'empresa, explica com s'ha produït l'acord.

Miguel Redolar

L'empresa ha accedit a una pujada del 5% en el conceptes de primes i per aquelles persones que no les cobren, se'ls donarà una quantitat de 115€.


A més d'aquest acord, la direcció i el comitè de vaga també han convingut la creació d'una comissió de treball que negociarà aquest tema en anys posteriors. D'altra banda, els treballadors també protestaven pel bloqueig en les negociacions sobre el pacte de govern intern. Redolar reconeix que aquestes havien quedat aturades però que ara és possible que es reemprenguin.

Miguel Redolar

El pacte de millora intern l'havíem deixat de banda i no hi hem pensat a causa de la rapidesa amb què s'ha esdevingut tot.


Tot i aquesta entesa, les dues parts han remarcat que si no s'arriba a cap acord en la comissió de treball, es reserven el dret a prendre les mesures oportunes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.