L'atur baixa un 4'5% a la ciutat al juny


  • Comparteix:

L'atur continua baixant a la ciutat

L'atur continua baixant a la ciutat

Continua la tendència a la baixa de l'atur a la ciutat encetada a l'abril. Els aturats a la ciutat són ara 3.821, 175 menys dels registrats al maig, el que representa un decens del 4,57%. Aquesta devallada se situa per sobre de la mitjana de Catalunya, on l'atur ha baixat un 3,56%.

A l'abril va començar el descens de l'atur a la ciutat, una tendència que durant el juny s'ha fet més evident amb la contractació de 175 persones.

A Catalunya un total de 20.475 persones han entrat al mercat laboral durant l'últim mes, la xifra més alta de tot l'Estat espanyol. Pel que fa a la comarca, 73.479 persones continuen sense feina, el que suposa un descens respecte al maig d'un 3,24%.

Per ciutats, Terrassa continua sent la ciutat més afectada per l'atur amb 19.463 persones. La segueix Sabadell, amb 18.156 desocupats. A Rubí, 7.035 persones encara no han trobat feina, gairebé el doble que a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.