La patronal Cecot adverteix que el descens de l'atur és conjuntural


Temes relacionats

L'atur baixa un 4'5% a la ciutat al juny ( 2/jul/10)


  • Comparteix:

La CECOT relativitza les dades de l'atur

La CECOT relativitza les dades de l'atur

La patronal vallesana Cecot valora positivament el descens de l'atur del mes de juny, però avisa que la xifra té relació directa amb les contractacions estiuenques. Des de la Cecot s'apunta que aquestes dades no impliquen una reactivació de l'activitat econòmica, ja que el Producte Interior Brut (PIB) continua mostrant uns registres molt baixos. L'entitat empresarial augura que al setembre l'ocupació estiuenca es destruirà.

Segons la Cecot, aquestes contractacions tenen a veure amb el sector serveis i sobretot relacionats amb el turisme. Per això, la patronal vol refredar l'optimisme i evita parlar d'una recuperació sostinguda de l'ocupació.

El secretari general de la Cecot, David Garrofé, no creu que es pugui considerar un 'brot verd'. Són declaracions a Cugat.cat.

David Garrofé

És un brot verd estacional conegut i reincident. Això no canvia la tendència.


La patronal preveu que en els propers mesos no augmenti l'activitat econòmica ni la creació de riquesa i que, per tant, la creació d'ocupació es torni a desinflar un cop passat el període estiuenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.