Hortènsia Fontanals: 'La desinformació és el principal problema a l'hora de demanar un préstec'


  • Comparteix:

Xerrada al CMSC dins el Cicle 'Les nostres aportacions'

Xerrada al CMSC dins el Cicle 'Les nostres aportacions'

Informar-se bé a l'hora de demanar un préstec i valorar si realment es necessita són alguns dels consells que dóna l'experta en matemàtica i finances, Hortènsia Fontanals, ponent de la xerrada 'Necessito un préstec'. Aquestes i d'altres recomanacions s'han comentat aquest dilluns al Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) en l'última xerrada del cicle 'Les nostres aportacions'.

El Club Muntanyenc ha acollit aquest dilluns una xerrada sobre què cal saber per no 'sortir malparats' en demanar un préstec. La xerrada s'ha fet en el marc del Cicle 'Les nostres aportacions' on els socis del Club fan xerrades del seu àmbit professional. En aquest cas la xerrada ha anat a càrrec d'Hortènsia Fontanals, experta en matemàtica i finances.

Fontanals creu que el principal problema és la desinformació. A més, ha destacat que cal tenir en compte el TAE, però en préstecs hipotecaris cal fixar-se també en altres factors que poden apujar la despesa sense que ens n'adonem.

La ponent de la xerrada i sòcia del club, Hortènsia Fontanals, també ha dit que és bo buscar el consell d'un expert, tot i que som nosaltres els qui sabem les nostres necessitats.

Hortènsia Fontanals

Un expert li pot aconsellar des d'un punt de vista tècnic però no pot aconsellar quines són les seves necessitats.


Els organitzadors han atribuït la baixa participació en l'última xerrada del cicle, una desena de persones, a les vacances i la calor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.