Certio ITV, la nova operadora d'inspeccions de vehicles, escull Sant Cugat per ubicar la seva seu


  • Comparteix:

Certio ITV s'instal·la al parc d'Esade Creapolis

Certio ITV s'instal·la al parc d'Esade Creapolis

Certio ITV ha instal·lat la seva seu al parc empresarial d'EsadeCreapolis. Aquesta marca, fins ara coneguda com a Menta ITV, s'ha escindit de la companyia Applus+ perquè aquesta pugui complir la nova regulació que impedeix tenir una quota de mercat superior al 50%. Amb aquesta operació, Catalunya passa a tenir tres operadors d'Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) que centralitzen Applus+, amb 26 punts d'inspecció; Certio que operarà amb les 10 estacions cedides per Applus+ i el grup PrevenControl, que té vuit centres.

La companyia Applus+ ha signat aquest dissabte l'escissió dels actius de la seva filial Eca ITV, de qui controla un 51% del seu capital i és propietària de 17 estacions d'ITV a Catalunya. Els propietaris del 49% restant es queden amb deu centres d'inspecció i Applus+ manté els set restants.

Les 10 estacions cedides a Certio ITV, entre les quals hi ha el punt de Sant Cugat, han començat a operar sota la marca Certio aquest dilluns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.