HP genera a Sant Cugat dues patents setmanals


  • Comparteix:

La multinacional Hewlett-Packard (HP) amb seu a Sant Cugat genera un parell de patents a la setmana. El vicepresident de la multinacional d'HP a la ciutat, Ernest Sales, creu que això reflecteix l'aposta de l'empresa per la Recerca i la Innovació (R+I). Des que HP es va instal·lar a Sant Cugat, ara fa 19 anys, la companyia ha invertit més de 600 milions d'euros en recerca i ha facturat més d'un bilió i mig d'euros a l'any. El 80% del mercat d'impressores HP de gran format està gestionat a nivell mundial des de la nostra ciutat.

Fa un any els empleats i directius de l'empresa nord-americana van abaixar-se el sou entre un 10 i un 30% per fer front a la crisi i evitar l'acomiadament. Gràcies a aquesta aposta, avui dia treballen a la seu d'HP a Sant Cugat unes 3.300 persones de 20 nacionalitats diferents i el departament de Recerca i Desenvolupament (R+D) genera un parell d'invents a la setmana, com per exemple els que han fet possible la creació d'una impressora 3-D que serà comercialitzada des de la seu d'HP a Sant Cugat.

El vicepresident d'HP a Sant Cugat, Ernest Sales, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat per què la seu de la nostra ciutat és un referent mundial per a la mateixa multinacional.

Ernest Sales

Tenim unes 400 persones fent R+D i el 80% del mercat d'impresores de gran format està gestionat a nivell mundial desde Sant Cugat.




Aquest any HP celebra el 25è aniversari i ho fa amb una clara aposta per la innovació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.