L'EMD de Valldoreix aprova els pressupostos del 2010 per unanimitat


  • Comparteix:

Ple de l'EMD de Valldoreix

Ple de l'EMD de Valldoreix

L'EMD de Valldoreix ha aprovat els pressupostos de l'any 2010 en una junta de veïns extraordinària celebrada aquest dijous al vespre. L'entitat local encara funcionava amb el pressupost prorrogat del 2008 per la falta d'acord entre govern i oposició. Una de les condicions de CiU-Actuem per aprovar els comptes ha estat que no es puguin fer adjudicacions directes en contractacions superiors a 6.000 euros per guanyar en transparència. El govern troba que aquesta mesura alentirà possibles adjudicacions urgents.

L'aprovació d'aquest pressupost de més de deu milions i mig d'euros facilitarà la feina a l'EMD, que ja no haurà de recorrer a més ampliacions del pressupost del 2008 per a invertir al territori. Es tracta d'un pressupost limitat per la disminució d'ingressos que comporta la crisi i també perquè s'ha procurat que sigui molt ajustat. És per això que des de l'EMD ja s'ha alertat que possiblement caldran retocs en els comptes a mesura que avanci l'any.

El vocal d'Economia de l'EMD, Joan Gaya, ha expressat la seva satisfacció per l'aprovació del pressupost.

Joan Gaya

És un pressupost que s'ha fet amb un treball conjunt de tots i s'ha fet amb gran acord.


El vocal de CiU Eduard Delgado ha destacat la importància del control en les despeses públiques.

Eduard Delgado

Considerem que hem de ser molt rigorosos a l'hora de contractar, no només perquè hi ha crisi.



L'EMD ha inclòs en el pressupost d'aquest 2010 un crèdit de gairebé 2 milions d'euros que es demanarà per als projectes del 2011, principalment per al soterrament de les línies d'alta tensió. La junta de veïns s'ha vist obligada a pressupostar aquest crèdit abans del 2011 per sortejar la mesura anticrisi del govern espanyol que prohibeix que els ajuntaments i altres entitats locals s'endeutin a partir de l'any vinent.

La urbanització del carrer Mariscota i les obres de la riera de Can Nonell són alguns dels projectes on s'invertirà part del pressupost aprovat aquest dijous.

La presidenta de l'EMD, que portava uns mesos de baixa, s'ha reincorporat en aquesta junta de veïns extraordinària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.