Un informe d'Esade aconsella als començos petits que no venguin productes per internet


Temes relacionats

Un antic executiu de Planeta dirigirà EsadeCreapolis (15/jun/10)

Inaugurada la residència d'estudiants del campus d'Esade ( 6/mai/10)

La residència Norberto de Nobili registra prop d'un 40% d'ocupació ( 5/mai/10)


  • Comparteix:

Entrada d'Esade a Sant Cugat

Entrada d'Esade a Sant Cugat

Un informe d'Esade alerta a les petites i mitjanes empreses que només utilitzin internet per atreure clients, però no per vendre els seus productes. L'estudi explica que vendre a través de la xarxa pot produir més perdues que no pas beneficis. Per aquesta raó, l'escola de negocis amb seu a Sant Cugat recomana als botiguers realitzar un estudi previ del perfil dels seus clients i només arriscar-se a vendre quan el perfil dels consumidors sigui de grans aficionats a la moda o els anomenats 'optimitzadors del temps'.

Esade considera que les petites i mitjanes empreses no necessiten internet per vendre els seus productes, però sí que creu necessari que els comerços utilitzin aquest instrument per mantenir més contacte amb el client. Ho explica el professor de Màrqueting de l'escola de negocis Gerard Costa.

Gerard Costa

Aquest client quan entra al canal d'internet busca veure el que després pot trobar a la botiga per decidir si visitar-la.



Gerard Costa també considera que les petites i mitjanes empreses no estan capacitades logísticament per fer front a un nou canal de distribució tan important com internet.

Tot i això, l'estudi conclou que aquells comerços amb un perfil de client molt específic poden utilitzar internet com a instrument de venda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.