Creix la venda d'habitatges a la província de Barcelona


  • Comparteix:

La venda d'habitatges creix respecte l'any passat

La venda d'habitatges creix respecte l'any passat

La venda d'habitatges a la província de Barcelona creix un 5,5% respecte el juny de l'any passat, segons dades de l'Institut Nacional d'Estadística (INE). L'increment de vendes, que va començar a principis d'any, s'ha anat moderant des de l'abril però les xifres es mantenen en números verds. Durant el mes de juny s'han venut un total d'11.607 habitatges a la província de Barcelona i més de 19.000 a tot Catalunya.

La venda d'habitatges continua pujant a la província de Barcelona, però es modera en comparació amb els mesos anteriors. El juny es van produir un 5,5% més d'operacions que en el mateix període de l'any passat, mentre que a l'abril es va registrar un increment del 15%.

Les immobiliàries santcugatenques consultades per Cugat.cat afirmen que han notat l'increment de vendes i que tenen més visites respecte l'any passat. Ho explica el responsable de DonPiso a Sant Cugat, Òscar Ávila.

Òscar Ávila

S'ha notat una millora en el nombre de clients. S'ha augmentat el nombre de vendes. Hi ha un cert moviment al sector.



Pel què fa a Catalunya, s'han registrat 4.610 operacions de compravenda d'habitatge al juny, un 20% més que en el mateix període de l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.