El preu de l'habitatge a Sant Cugat creix un 21% en els tres primers mesos de l'any


  • Comparteix:

Un immoble costa de mitjana 2.100 euros el metre quadrat a Sant Cugat, segons la UPC.

Un immoble costa de mitjana 2.100 euros el metre quadrat a Sant Cugat, segons la UPC.

Els preus dels habitatges a Sant Cugat durant el primer trimestre d'aquest any se situen en els segons més cars de tota la Regió Metropolitana de Barcelona segons un estudi de la UPC. Només en els tres primers mesos d'aquest any el preu de l'habitatge de nova construcció i de segona mà ha crescut un 21% respecte els preu mig de l'any passat.

L'estudi del Centre de Política del Sòl i Valoracions (CPSV) de la UPC situa els preus dels habitatges a Sant Cugat com els tercers més cars de l'àrea metropolitana de Barcelona durant l'any passat. Un immoble costa de mitjana 2.100 euros el metre quadrat, o el que és el mateix, 350.000 pesstes. Aquesta xifra només la superaven l'any 2002, Sitges i Barcelona.

Ara bé, en el que portem d'any, Sant Cugat ha experimentat un creixement espectacular del preu de l'habitatge i ara ja és la segona més cara de tota la demarcació. Segons l'autor de l'estudi, el professor Josep Roca, hi ha ingredients que abonen el terreny per l'alça de preus a Sant Cugat:

Josep Roca

Reflexa el grau d'atractiu que té des del punt de vista residencial.


Pel que fa al Vallès, Matadepera se situa en l'onzè lloc. Aquest estudi també conclou que els preus segueixen pujant tant pel que fa als habitatges de nova planta com els de segona mà.

Josep Roca

El preu del primer trimestre del 2003 respecte la mitjana del 2002 ha crescut un 21%. Una mica menys en nova construcció, un 17,9% i més en la segona mà.


Durant el primer trimestre del 2003, el preu mitjà de l'habitatge a la Regió Metropolitana de Barcelona ha crescut gairebé un 10%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.