Una de les ponents més esperades és la investigadora científica Cecilia Jiménez, que presentarà la llengua electrònica, un sistema que funciona com un sommelier digital a través d'uns xips que analitzen els components químics dels líquids. Jiménez ha explicat a Cugat.cat que fins ara el sistema d'identificació s'ha provat amb el vi, però la idea és utilitzar-lo amb altres aliments líquids o semisòlids. També ha assegurat que això suposarà una millora de qualitat en l'alimentació. L'escoltem.
Cecilia Jiménez
És un instrument per analitzar aliments des de paràmetres concrets a les caracterísiques generals d'un aliment.
Altres ponents destacats són la Mónica Casabayo, que presentarà el seu concepte de 'consumidor camaleònic, i la Claire Hughes que oferirà la seva visió sobre la innovació desde el punt de vista de la gran distribució.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.