La FAV critica la pujada d'un 4,8% del rebut de la llum


  • Comparteix:

Manel Sánchez als estudis de Cugat ràdio

Manel Sánchez als estudis de Cugat ràdio

L'encariment d'un 4,8% del rebut de la llum és 'preocupant', ja que incideix en l'economia familiar en un moment de crisi econòmica. Ho ha dit el president de la Federació d'Associacions de Veïns (FAV), Manel Sánchez, que ha subratllat que el govern espanyol està impulsant una política 'arrogant' que perjudica els treballadors, les llars, i la indústria.

El ministeri d'Indústria espanyol ha anunciat aquest dimecres que el rebut de l'electricitat pujarà un 4,8% de mitjana a partir de l'octubre, el que es traduirà en un increment mitjà d'1,7 euros al mes per llar. L'executiu espanyol ha defensat que la tarifa que imposa el govern no variarà i que la pujada és conseqüència de l'evolució del cost d'energia per l'encariment dels combustibles.

El president de la FAV, Manel Sánchez, ha denunciat que les llars ja porten temps registrant pujades en el rebut de la llum, i que és un problema en l'actual situació de recessió econòmica. En aquest sentit, Sánchez ha qualificat la situació de 'preocupant' i ha advertit que el govern espanyol duu a terme una política 'arrogant'.

Manel Sánchez

És preocupant aquesta política del govern. Les famílies sortiran molt perjudicades per aquest augment, que comença a ser important.


Sánchez ha subratllat que el govern espanyol no està treballant per defensar els interessos de les famílies i les indústries. Pel president de la FAV, el fet que el govern mantingui la quantitat d'impostos que han de pagar els ciutadans per la llum ho demostra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.