La meitat del professorat de la ciutat té previst secundar la vaga aquest dimecres


  • Comparteix:

Les escoles seguiran la jornada de vaga

Les escoles seguiran la jornada de vaga

El 50% dels mestres de les escoles de Sant Cugat està previst que segueixin la convocatòria de vaga d'aquest dimecres. La portaveu de la comunitat educativa de Sant Cugat, Anna Fitó, ha donat a conèixer aquestes dades i ha explicat que només falta saber què faran els docents de l'escola Collserola, del Jaume Ferran i Clua i del Pins del Vallès. El sindicat USTEC, majoritari al sector, considera aquesta mobilització com la continuació de les protestes del sector en contra de l''aprimament' del sector públic.

Les escoles Turó de Can Matas, Pi d'en Xandri, Gerbert d'Orlhac, Joan Maragall i Olivera han informat que la previsió de seguiment de la vaga se situa al voltant del 50%. De la seva banda, l'escola de la Floresta no preveu arribar per poc al 50% i els centres Ciutat d'Alba i Catalunya es creu que sobrepassaran aquesta xifra. Ho ha resumit Anna Fitó en declaracions a Cugat.cat.

Anna Fitó

Tenim les dades de vuit dels centres i hi ha una mitjana de 50-52% de personal que farà vaga.



Les escoles Collserola, Jaume Ferran i Clua i Pins del Vallès encara no han donat a conèixer les dades de seguiment de la vaga per part dels seus docents.

El delegat al Vallès Occidental del sindicat USTEC, Pep Barceló, interpreta aquesta vaga com una continuació de la lluita del sector públic.

Pep Barceló

El deteriorament dels serveis públics fa temps que el patim. Per nosaltres aquesta vaga és una continuació fora de les aules.







L'escola Joan Maragall ha emés un comunicat informant els pares sobre la jornada de vaga i recomanant-los que ho tinguin en compte a l'hora de portar les criatures a l'escola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.