Els experts recomanen que les empreses analitzin el seu potencial abans d'expandir-se a l'estranger

La Cambra de Comerç de Terrassa ha organitzat la jornada destinada a les empreses que vulguin expandir-se

Economia

Publicat el 28/set/10 per Miriam Piñol

Les empreses que vulguin internacionalitzar-se han de fer una anàlisi prèvia del seu potencial competitiu. És la recomanació de l'especialista en estratègia d'internacionalització Ramon Ferré, que aquest dimarts ha ofert una xerrada adreçada a empresaris a la delegació santcugatenca de la Cambra de Terrassa. Ferré ha indicat que cada empresa ha de seguir un procés d'expansió diferent en funció de les seves característiques.

El ponent de la xerrada, un consultor especialitzat en estratègia d'internacionalització, Ramón Ferré, ha explicat a Cugat.cat quin és l'aspecte més important d'aquest procés.

Ramon Ferré

S'aconsella que les empreses facin una bona anàlisi del seu potencial competitiu i a partir d'aquesta anàlisi desenvolupin la seva internacionalització.

Your browser doesn’t support HTML5 audio










Ramon Ferré ha explicat que l'actual moment econòmic provoca que moltes empreses es plantegin començar un procés d'internacionalització. Tot i això, l'expert ha advertit que abans de prendre qualsevol decisió és important fer un estudi de l'empresa per calibrar les possibilitats reals d'èxit.