Xoc entre sindicats i empresaris sobre la visió de la vaga


Temes relacionats

Tornen els serveis mínims al transport públic de Sant Cugat (29/set/10)

Josep Milà (Sharp): 'És una vaga que s'ha de fer perquè és una regressió molt important dels nostres drets' (29/set/10)

La meitat del professorat de la ciutat té previst secundar la vaga aquest dimecres (28/set/10)

Els CAP garanteixen les urgències i preveuen un baix seguiment entre la resta de professionals (28/set/10)

La patronal vallesana Cecot considera que la vaga general és injustificada (28/set/10)

Els partits afronten la vaga discutint sobre la gestió econòmica dels governs català i espanyol (29/set/10)

La vaga pot afectar les instal·lacions esportives gestionades per l'Ajuntament (28/set/10)


  • Comparteix:

Els sindicats defensen que la vaga general d'aquest dimecres, totalment justificada, és imprescindible. De la seva banda, els empresaris santcugatencs critiquen l'aturada i creuen que perjudicarà la situació econòmica actual. CCOO i USTEC subratllen la importància de dir prou a les polítiques econòmiques i socials de Zapatero, i el Sant Cugat Trade Center creu que una vaga mai pot ser positiva. Sindicats i empresaris han debatut les diferents postures en una tertúlia especial a Cugat ràdio.

El gerent del Sant Cugat Trade Center, Juanjo Martínez, veu amb mals ulls la vaga general. Martínez defensa que és el resultat d'una mala gestió en la reforma laboral, que s'hauria d'haver acordat entre govern, sindicats i patronals. El representant dels empresaris l'ha qualificat com a 'història d'un gran fracàs', i ha assegurat que serà negativa per a l'economia.

Jaunjo Martínez

Una vaga mai pot ser positiva i aquest 29-S farà mal a l'economia. Espero, però, que després ja no hi hagi aquesta crispació.


Els sindicats tenen una altra visió de la mobilització. El delegat de la USTEC, Pep Barceló, creu que és una vaga totalment justificada i que recull l'estat de tots els sectors laborals del país. Barceló opina que la convocatòria compta amb el suport de la població.

Pep Barceló

Hi ha molta comprensió de les raons que ens han portat a convocar la vaga. Està totalment justificada i la gent ho entén perfectament.


CCOO creu que s'ha de donar una resposta a 'l'inoperant' equip de govern de l'Estat espanyol. El secretari general de CCOO a l'Ajuntament, Pepe García, ha explicat que el treballadors han de sortir al carrer per alertar que, si el govern espanyol continua amb les polítiques actuals, es posarà punt i final a l'estat del benestar.

Pepe García

Espero que la gent que surti al carrer doni resposta a la inoperant gestió de l'equip de govern.


Els representants dels empresaris i sindicats ho han explicat durant una tertúlia especial organitzada per Cugat.cat aquest dimarts al matí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.