La vaga afecta de forma desigual les escoles de Sant Cugat


Temes relacionats

La meitat del professorat de la ciutat té previst secundar la vaga aquest dimecres (28/set/10)


  • Comparteix:

La jornada de vaga a les escoles públiques de Sant Cugat ha tingut un seguiment desigual. El total de professors que han secunden la vaga no ha superat el 50%. El dia ha transcorregut sense incidències destacables tant en els centres que han fet classe com en els que han aturat l'activitat docent durant aquesta jornada. En línies generals, han faltat més alumnes a les aules que no pas professors.

La vaga general ha afectat de manera diversa les escoles públiques de Sant Cugat. Mentre uns centres han previst activitats lúdiques i d'entreteniment a causa de la poca afluència d'alumnes, d'altres han fet classe amb total normalitat. Aquest és el cas de l'escola Pins del Vallès, on només ha fet vaga un 11% del professorat i el 87% dels alumnes ha assistit a classe. La directora del centre, Montse Carque, explica l'escasa incidència de la vaga al Pins.

Montse Carque

Ho teníem ja organitzat i el matí s'està desenvolupant amb tota normalitat.



Entre els centres on la vaga s'ha deixat notar més hi ha l'escola Catalunya, amb un seguiment entre els professors del 81%, el Turó de Can Mates i l'Olivera, amb un 60%, i el Gerbert d'Orlhac, amb un 52%. En aquests casos els alumnes han fet activitats alternatives per tal de passar la jornada. La directora del Gerbert d'Orlhac, Anna Fitó, comenta com s'ha desenvolupat el dia pels alumnes que han anat al centre.

Anna Fitó

No avancem currículum. El que fem són activitats d'entreteniment.



A les escoles Ferran i Clua i la Floresta el seguiment de la vaga ha estat del 15%, mentre que a les escoles Maragall i Collserola el percentatge de professors que s'han sumat a la jornada de vaga no ha superat la meitat de l'equip docent, amb un 47% i un 40%, respectivament. Segons han informat les diferents escoles a Cugat.cat, el dia ha transcorregut sense incidències.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.