Arcadi Oliveres: 'El govern espanyol li està fent la feina bruta a la dreta'


Temes relacionats

La vaga atura la indústria, però el comerç i els serveis es mantenen oberts (30/set/10)

La vaga afecta de forma desigual les escoles de Sant Cugat (30/set/10)

El 35% dels treballadors de l'Ajuntament segueixen la vaga general (30/set/10)


  • Comparteix:

L'economista santcugatenc Arcadi Oliveres considera que la vaga general ha servit per protestar contra la política econòmica del govern espanyol, però està convençut que ara cal 'una revolta pacífica' de la ciutadania per rectificar l'actitud de l'executiu de Zapatero. En una entrevista a Cugat.cat, el president de Justícia i Pau ha indicat que el govern espanyol no està practicant una política d'esquerres i apunta que Zapatero 'li està fent la feina bruta' a la dreta espanyola.

El president de Justícia i Pau i de la Universitat Internacional de la Pau (Unipau), Arcadi Oliveres, considera que l'objectiu de la vaga general era protestar per unes 'mesures restrictives' que afecten 'les capes més desafavorides' de la població. Oliveres creu que és 'una clara injustícia' que el govern espanyol dediqui més diners a rescatar els bancs i a les grans empreses que als ciutadans.

L'economista i tertulià habitual de Cugat ràdio creu que un dia de protesta no és suficient per incidir en les polítiques econòmiques del govern espanyol. En declaracions a Cugat.cat, Oliveres ha indicat que els ciutadans haurien de 'pressionar fortament'.

Arcadi Oliveres

Hem protestat però encara no ens hem revoltat prou. Si els ciutadans no pressionem fortament, el govern espanyol no canviarà les seves actituds.



Oliveres s'ha queixat que actualment les decisions ja no les prenen els governs i ha titllat d''impresentables i delinqüents' els membres del Fons Monetari Internacional (FMI).

Arcadi Oliveres

Les decisions no les prenen els presidents, sinó els poderoses impresentables i delinqüents del Fons Monetari Internacional.






L'economista santcugatenc creu també que els sindicats haurien de modificar les seves estructures.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.