EsadeCreapolis acull unes jornades per promoure una millor educació medioambiental


  • Comparteix:

Mercè Conesa en una imatge d'arxiu

Mercè Conesa en una imatge d'arxiu

La xarxa europea SUPPORT promou les jornades 'Engaging into reflection on networking in Education for Sustainable Development' que tenen lloc a EsadeCreapolis. La iniciativa, en la què hi participen diferentes universitats entre elles la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), té l'objectiu de fer reflexionar sobre la innovació en educació pel desenvolupament sostenible. La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha presidit l'acte d'obertura aquest dimecres, al que també ha assistit la tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà.

Mercè Conesa ha assenyalat la figura de la professora santcugatenca del Departament de Didàctica de la Matemàtica i de les Ciències Experimentals de la UAB, Mariona Espinet, com a coordinadora de l'activitat local. Aquesta ha destacat la importància de les jornades pel treball d'internacionalització de l'educació sobre medi ambient. Conesa ha mostrat la seva satisfacció perquè les jornades es duen a terme a la ciutat i perquè tenen el suport de l'Ajuntament.

Mercè Conesa

Des de l'educació s'ha de concienciar a la ciutadania de la necessitat de tenir un medi ambient sostenible.



Les jornades se celebren des d'aquest dimecres fins a aquest divendres i hi participen polítics, investigadors i empresaris de 30 països europeus diferents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.