La filial santcugatenca d'Ubisoft allibera de comandaments els videojocs


  • Comparteix:

L'empresa ha creat jocs de futbol i boxe

L'empresa ha creat jocs de futbol i boxe

Ubisoft, amb seu a Sant Cugat, treurà al mercat el primer dijous de novembre un videojoc en què l'usuari practica esports sense comandaments ni taules d'equilibri. La filial santcugatenca ha creat i editat una aplicació coincidint amb el llançament mundial de la Xbox Kinect, que detecta els moviments del jugador gràcies a la tecnologia 3D. La multinacional francesa Ubisoft és la tercera mundial en l'edició de videojocs. Entra a l'estudi de producció d'Ubisoft amb Cugat tv

Amb la seva filial espanyola a Sant Cugat des dels anys noranta, Ubisoft té actualment les seves instal·lacions al Mira-sol Centre. La filial santcugatenca, especialitzada en l'edició i creació de videojocs, ha apostat per la innovació, sobretot amb les aplicacions que aporten moviments físics dels jugadors.

En aquest sentit, Ubisoft ha desenvolupat a Sant Cugat jocs de futbol i boxa per a la nova Xbox Kinect, una consola pionera perquè capta els moviments del jugador sense necessitat de cap comandament.

El llançament mundial d'Xbox Kinect s'espera pel primer dijous de novembre. La firma de videojocs creu que la nova generació de consoles impulsarà el sector, que va patir una davallada en l'últim exercici econòmic, segons el productor David Romero.

David Darnés

Per la crisi econòmica global i també perquè som al final d'una generació de consoles, sempre hi ha una davallada fins que no arriben les noves.




Ubisoft, situat a les oficines del Mira-sol centre, té una plantilla que arriba als 50 treballadors en els moments de més feina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.