Nacex obre una seu a EsadeCreapolis


Temes relacionats

Roben una quarantena d'ordinadors a l'empresa Nacex de Sant Cugat ( 7/mar/08)


  • Comparteix:

Edifici d'EsadeCreapolis ubicat a la ciutat

Edifici d'EsadeCreapolis ubicat a la ciutat

La companyia de transport urgent de paqueteria i documentació Nacex ha inaugurat aquest dilluns una seu a EsadeCreapolis amb l'objectiu d'oferir més comoditat als clients. La companyia té més de 500 clients entre Sant Cugat i Rubí, un 70% dels quals són empreses santcugatenques. El responsable comercial de Nacex, Xavier López, ha mostrat el seu interès per arribar a més empresaris de la ciutat amb la intenció de créixer un 20% en un període de dos anys. A la inauguració de la seu hi ha assistit la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Xavier López ha explicat a Cugat.cat que la decisió d'instal·lar-se a l'edifici d'EsadeCreapolis és per donar un millor servei i més proximitat a les empreses clients i que també estan ubicades a aquest edifici. López explica a qui va dirigit aquest nou servei i quins són els seus avantatges.

Xavier López

Va dirigit a qualsevol persona que necessiti el nostre servei. Els avantatges que té aquesta nova seu és que les empreses d'Esade no hauran d'esperar cap misatger.



Per la seva part, Mercè Conesa ha mostrat la seva satisfacció per l'aposta de qualitat que ha fet la companyia de transport urgent. Conesa també ha anunciat que amb la seu de Nacex la ubicació d'empreses a EsadeCreapolis arriba a un 60%.

Mercè Conesa

EsadeCreapolis configura una atracció de talent, d'empreses noves o bé d'altres que volen posar a Creapolis un punt d'innovació.





Nacex fa 15 anys que està instal·lada a Sant Cugat i té un 90% de clients que són empreses i un 10% que són particulars. La nova seu tindrà les portes obertes als clients de dos quarts de nou del matí a les set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.