Sant Cugat, escenari d'un laboratori de proves per a vehicles elèctrics


  • Comparteix:

Vehicles elèctrics en una fira de Sant Cugat

Vehicles elèctrics en una fira de Sant Cugat

La fundació Ascamm coordinarà des del Parc Tecnològic del Vallès, a Cerdanyola, el primer laboratori a l'aire lliure especialitzat en proves tècniques i mecàniques de l'Estat espanyol. El centre impulsarà la iniciativa Parkimetrics, que servirar per provar una flota de vehicles elèctrics en situacions de trànsit reals. Els vehicles circularan per un radi de 30 quilòmetres, incloent Cerdanyola, Sant Cugat, Bellaterra i la Universitat Autònoma.

Un equip de tècnics d'Ascamm faran el seguiment dels turismes i ciclomotors, que tindran incorporats sensors i GPS, per poder estudiar el comportament mecànic de cada un, i també fer-ne un anàlisi. En un principi, la flota constarà de 20 vehicles, però aquest nombre podrà augmentar. El projecte també preveu habilitar diferents punts de recàrrega elèctrica en diferentes zones del sector delimitat.

Algunes conegudes marques de motor ja s'han interessat perquè alguns dels vehicles de les seves gammes s'incorporin al projecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.