Hewlett-Packard participa amb el MNAC en una exposició d'obres d'art als carrers de Barcelona


  • Comparteix:

HP s'ha encarregat d'imprimir les obres

HP s'ha encarregat d'imprimir les obres

L'empresa Hewlett-Packard (HP), amb seu a Sant Cugat, col·labora amb el Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC) en una mostra que exposa les principals obres d'art del centre pels carrers de Barcelona. La iniciativa vol transformar el nucli barceloní en un museu a l'aire lliure i HP ha estat l'encarregada d'imprimir rèpliques exactes de les obres, que es poden veure fins l'últim dia de novembre a Barcelona.

Els carrers de Barcelona acullen des d'aquest dijous reproduccions exactes d'obres de pintors com Jaume Huguet, Velázquez i Ramon Casas, entre altres. La iniciativa, que porta per nom 'El MNAC pren el carrer', té l'objectiu d'acostar als ciutadans una mostra del patrimoni que acull el museu.

L'empresa d'informàtica HP s'ha encarregat d'imprimir les 33 rèpliques digitals que es poden veure a l'avinguda Diagonal, a la Rambla de Catalunya, al passeig de Gràcia i a altres vies cèntriques de Barcelona. Enguany HP celebra el 25è aniversari de l'inici de la seva activitat a Espanya, una celebració que coincideix amb el 75è aniversari del MNAC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.