La Cecot distingeix l'Ajuntament per la seva gestió eficient


  • Comparteix:

La Cecot ha guardonat aquest divendres les bones pràctiques de l'Ajuntament en materia de gestió econòmica i eficiència amb un dels premis Reconeixement Cecot. L'alcalde, Lluís Recoder, ha estat l'encarregat de recollir la distinció durant la Nit de l'Empresari que organitza anualment la patronal vallesana. L'empresa santcugatenca Hidrotec, especialitzada en sanejament, també ha rebut un guardó com a Millor Jove Iniciativa Empresarial. L'esdeveniment ha comptat amb el president de la Generalitat, José Montilla, així com amb una àmplia representació del teixit empresarial vallesà.

Les iniciatives santcugatenques han estat un cop més premiades per la patronal vallesana. Enguany, l'Ajuntament i l'empresa Hidrotec han estat els protagonistes d'aquesta nova edició de la Nit de l'Empresari, on s'ha posat de manifest la necessitat de fer un pas més en la innovació i en la gestió eficient com a camí cap a la millora de la competitivitat industrial i empresarial catalana.

Precisament, l'Ajuntament ha estat guardonat per aquesta aposta per la innovació dins l'administració.

Lluís Recoder

Hem intentat avançar-nos i ser referent. Som un referent de coses positives.


De la seva banda, el gerent d'Hidrotec, Xavier Yagüe, també ha destacat l'aposta de la seva empresa per la innovació com a element clau de la millora de la competitivitat.

Xavier Yagüe

Per nosaltres ha estat clau, sobretot en inversió en noves tecnologies.


El Reconeixement Cecot 2010 ha anat a mans del president executiu de Telefònica, César Alierta, com a distinció per la seva trajectòria professional.

L'esdeveniment ha comptat amb el president de la Generalitat, José Montilla; la consellera de Treball, Mar Serna; el conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, i el líder de CiU, Artur Mas, així com prop d'un miler d'empresaris i representants del teixit vallesà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.